EN
NO
EN
NO
  • Hjem>
  • Vi får maten til å smake godt
NYTTIG INFO

Vi får maten til å smake godt

Nor-log Thermo tilbyr førsteklasses logistikkløsninger for gods som krever temperaturkontroll. Gjennom riktig håndtering av råvarene bidrar vi med frisk mat til dine kunder.

Vi blir stadig mer interessert i hva vi spiser, hvor maten kommer fra og hvordan den transporteres. Ettersom vi er opptatt av hva vi spiser, stiger også kravene til kvalitet. Små faktorer skiller produktene som ender i handlevognen fra de som ikke gjør det. Svært ofte har disse faktorene med smak, friskhet og ferskhet å gjøre. Dette gjelder for alle varetyper, både kjøtt, sjømat, bakevarer – og ikke minst frukt og grønt. Det skal imidlertid så lite til, en ørliten temperaturendring kan ødelegge et helt lass med dyrebar mat. Da er det selvfølgelig viktig å velge en transportør som har mat som spesialitet.

Nor-log Thermos erfaring med fryselager og transport skriver seg helt tilbake til 1956, noe som gir oss en unik spisskompetanse innen matvarehåndtering. Gjennom årene har vi utviklet en unik kompetanse og mange ganger satt standarden for bransjen.

For oss er det viktig å ta ansvar for miljøet, samtidig som vi transporterer maten i perfekt stand. Vi kjører miljøeffektivt og utnytter fornybar energi. Dette er en fordel for våre kunder, for miljøet og oss selv. For at vårt samarbeid skal bli mer effektivt og enkelt har vi samlet all informasjon om våre tjenester og betingelser i denne guiden. Det er en samlet oversikt over hva som inngår når du er kunde hos oss.